Vihm kinkis Spa teisel vabatreeningul esikoha Marussiale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Pic Marussia meeskonda esindamas.
Charles Pic Marussia meeskonda esindamas. Foto: SCANPIX

Vormel-1 Belgia GP tänasel teisel vabatreeningul sai kiireima aja kirja Marussia piloot Charles Pic, kuid seda tänu taas lakkamatult sadanud vihmale.

Tihedas vihmasajus otsustas enamik sõitjaid ja meeskondi, et ei hakka autot lõhkumisega riskima ja nii saadi esimene aeg kirja alles viis minutit enne vabatreeningu lõppu. Nii osutus kiireimaks meheks tänavuse hooaja uustulnuk Charles Pic Marussial ajaga 2.49,354.

Seejuures on Marussia jaoks Belgias tegu väikese juubeliga, sest meeskond osaleb vormel-1 etapil 50. korda.

Teise aja sõitis välja Daniel Ricciardo Toro Rossol, kolmas oli Ferrari piloot Fernando Alonso. Neljas oli Paul di Resta (Force India), viies Pastor Maldonado (Williams) ja kuues teine Marussia piloot Timo Glock.

Tippudest käisid Michael Schumacher, Jenson Button, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Nico Rosberg ja Felipe Massa küll korraks rajal, ent kiirele ringile ei läinud. Kimi Räikkönen, Romain Grosjean ja Mark Webber ei hakanud aga autot garaažist välja ajamagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles