Aigar Leok võitis Soomes enduuro MM-etapi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Martin Mand

Aigar Leok sai Soomes Heinolas toimunud enduuro MM-etapil hakkama karjääri vägevaima saavutusega, võites oma klassis tänase etapi.

Eile napilt kolmandale kohale jäänud Leok võitis E3 klassis tänasest üheksast katsest viis, oli kahel korral teine ning korra kolmas ja viies. Lõpuks edestas ta prantslast Christophe Nambotini 25,08 sekundiga ja rootslast Joakim Ljunggreni 26,01 sekundiga.

Nambotin kindlustas eilse etapi võiduga kaks sõitu enne sarja lõppu endale MM-tiitli, kuid 202 punkti kogunud Leok jääb teisel kohal olevast Ljunggrenist pärast tänast maha vaid kahe punktiga.

E2 klassis sai MM-debüüdi teinud Toomas Triisa 11. koha, kaotades võitnud prantslasele Pierre-Alexandre Renet'le 8.10,71. Martin Leok oli viie katse järel klassis EJ väga head 8. kohal, ent kukkus, tegi käele pisut viga ja oli sunnitud katkestama.

MM-sarja viimane etapp sõidetakse 20.-21. oktoobril Prantsusmaal Brignoles'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles