Pettunud Ronaldo avaldas soovi Madridi Realist lahkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo eile pärast Granada vastu värava löömist.
Cristiano Ronaldo eile pärast Granada vastu värava löömist. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi tähtmängija Cristiano Ronaldo läbisaamine klubikaaslastega on väidetavalt halvenenud ja mees soovib Hispaania meedia andmetel klubist lahkuda.

Ronaldo lõi eile Reali 3:0 võidumängus Granada vastu kaks väravat, kuid mängumees ei tähistanud kumbagi tabamust.

«Olen natukene kurb ja klubi teab seda. Klubi inimesed teavad neid põhjuseid. Need põhjused on jalgpalliga seotud ja ma ei saa rohkem midagi rääkida,» sõnas Ronaldo pärast kohtumist ASile.

ASi väidate kohaselt ütles Ronaldo laupäeval klubi presidendile Florentino Perezile, et ta soovib meeskonnast lahkuda. Väidetavalt on põhjuseid mitu ning Hispaania meedia teatel on Ronaldo pettunud, kuna tema läbisaamine mitme klubikaaslasega on halvenenud. Veel olevat mängumehe jaoks probleem see,  kui mitmete palluritega on lepinguid pikendatud, siis temaga ei ole sellest räägitud (Ronaldo leping Realiga kehtib aastani 2015.).

Veel kirjutab AS, et Ronaldole on vastukarva, et seni Realis tema üheks ustavamaks kaaslaseks olnud Marcelo arvates tuleks tänavu valida maailma parimaks jalgpalluriks hoopis Madridi klubi puurilukk Iker Casillas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles