Lotuse boss: võiduta Räikkönen võib heidelda tiitli eest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna boss Eric Boullier usub, et tema tiimis sõitev Kimi Räikkönen võib tänavu meistritiitli eest heidelda.

Räikkönen pole tänavu veel etapivõiduni jõudnud, kuid kolmel korral on ta olnud teine ja kolmel korral kolmas. Seejuures on ta poodiumile jõudnud kolmel viimasel etapil. Üldarvestuses on soomlane kerkinud juba aga 131 punktiga neljandaks. Üldarvestuses hoiab 164 silmaga esikohta Fernando Alonso.

«Usun, et ta on võimeline tiitli eest heitlema. Kahjuks meil ei olnud viimasel etapil piisavalt kiirust, et Jenson Buttoni ja Sebastian Vetteliga heidelda, kuid jõudsime siiski poodiumile ja kogusime vajalikke punkte,» sõnas Boullier AP-le.

«See on meie teha, et tal oleks järgmistel etappidel hea auto. Kui ta suudab ka edaspidi punkte koguda, siis on ta võimeline tiitli eest heitlema. Ta annab endast maksimumi isegi siis, kui tal ei ole istumise all parim auto,» lisas Boullier.

Vormel-1 sarjas on tänavu pidamata veel kaheksa etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles