Keel: meil on imet vaja, et kahe parema hulka tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel. Foto: Laura Oks

Eesti meeste koondis kaotas laupäeval EM-valikturniiri teises voorus 2:3 (-21, 22, 18, -17, -12) Iisraelile, mis muutis edasipääsulootused üsna väikeseks. Võitu ja kolme punkti vajanud meeskond ei suutnud õiget mängurütmi leida, kaitses ei suudetud palle üles tuua, lisaks olid suured raskused rünnakute realiseerimisel.

Eestil on nüüd kirjas kaks 2:3 kaotust, sama tulemusega kaotati reedel Hollandile. «Suur sisemine rahulolu ja liigselt kõrge enesekindlus. Kogu aeg oli vaikne veeretamine,» kommenteeris peatreener Avo Keel volley.ee’le. «Meil on ajaloost võtta vaid üks mäng, kus oleme enda taset kohtumise keskel suutnud oluliselt tõsta, milleks oli võit Poola üle. Meil on imet vaja, et nüüd kahe parema hulka tulla, sest sellise mänguga ei ole punkte kuskilt võtta.»

Eesti parimana tõi Oliver Venno 26 punkti (rünnakud 50-st 24, lisaks 1 blokeering ja 1 serviäss). Seejuures hiilgas koondise diagonaalmängija kolmandas geimis, toetades meeskonda koguni 12 punktiga.

Täna on Eesti vastaseks Belgia, Holland kohtub Iisraeliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles