Pilt: Tartu Rattamaratoni lastesõitudel andis stardipaugu Aigar Leok

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Kaimo Puniste

Täna võttis 2242 last osa maailma suurimast maastikujalgrattasõidust lastele - toimusid 15. Tartu Rattamaratoni lastesõidud.

«Sport on meile hea, et keha soojendada» ütles 4-aastane Betti, kes oli lastesõitudele tulnud hoolimata veidi vihmasest ilmast ja nautis lastesõite väga.

Lapsi innustama ja neile autogramme jagama tulnud Aigar Leok võttis lastesõitude emotsioonid kokku nii:  «Lapsed naudivad, seda on näha! Pered tulevad välja ja kõik naudivad lasteüritusi ja nii ka mina oma perega. Nii mulle kui minu 11-kuusele lapsele on tänane üritus esimene selline lasteüritus – ja kindlasti mitte viimane,» muljetab Leok. Leokil oli kaasas ka oma põnev võistlusmootorratas, mida uurisid huviga nii lapsed kui ka emad-isad.

Iga laps sai finišis auhinnaks medali ja diplomi. TILLUsõitudest võttis osa 1604 last, MINImaratoni stardis oli 638 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles