Leok võitis Belgia meistrivõistlustel hõbeda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Laura Oks

Pühapäeval tõmmati joon alla motokrossi Belgia meistrisarjale, Tanel Leok (Rockstar Energy Suzuki) sai sarja kokkuvõttes hõbeda.

Belgia meistrisarja viimasel etapil, mis sõideti Mont-St-Guibert rajal, oli Leok avasõidus Inters Open klassi neljas, ettepoole jäid Jeffrey Herlings, Jevgeni Bobrõšev ja Ken De Dycker. Teises sõidus oli Leok viies, võit taas Herlingsile, teine Bobrõšev ja kolmas Kevin Strijbos. Neljas koht kuulus Davide Guarnerile, vahendab Ruudulipp.

Kolmas sõit ja koht taas viies, Herlingsile võit, Bobrõšev teine, Guarneri kolmas ja Strijbos neljas. Etapi kokkuvõttes oli Leok neljas, ettepoole jäid Herlings, Bobrõšev ja Guarneri.

Meistrisarja kokkuvõttes kuulus Tanel Leokile Belgia meistrivõistluste hõbe, meistriks tuli Ken De Dycker, kelle edu Leoki ees oli 22 punkti. Kolmas koht kuulus Davide Guarnerile.

Lätis tõmmati joon alla Superkauss sarjale, kus viimaselt etapilt võttis MX Pro arvestuses etapivõidu Gert Krestinov (Route77 MVR-D Honda). Avasõidus pidi ta tunnistama hilisema sarja võitja Davis Livsi paremust, kuid teise sõidu ta võitis ja nii kuulus talle etapivõit.

Etapil oli teine Davis Ivanovs, kolmas Roberts Justs ja neljas Priit Rätsep (KTM Racing Team). Lauri Lehtla (RedMoto Honda Racing) oli kahe sõidu kokkuvõttes 11.

Ilusa esituse tegi Junior klassis Hardi Roosiorg, kes oli avasõidus kolmas ja teises teine ning ka etapi kokkuvõttes teine. Võidu sai Kristers Drevinskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles