Kõrvemaa rattamaratoni võitsid Martin Loo ja Greete Steinburg

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo
Martin Loo Foto: Laura Oks

Täna toimunud Kõrvemaa rattamaratonil võidutsesid Martin Loo ja Greete Steinburg.

Sportlikust päevast võttis osa üle 1000 liikumisharrastaja. Kõrvemaa Nelikürituse arvestuses olid 2012. aastal parimad Allar Soo ja Signe Parm.

Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses täna keskpäeval alanud põhisõidule, 40,5 km pikkusele distantsile, startis ligi 700 erinevas vanuses jalgratturit. Oma paremuse pani maksma ja võttis võidu Martin Loo klubist Hard Rock Merida A.S.D., edestades Kõrvemaa rattamaratonide kolmekordset võitjat Caspar Austat 16 sekundiga.

Tasavägises finišiheitluses jäeti kolmandale kohale vanameister Alges Maasikmets Spordiklubist Extreme Sport. Esikolmikule järgnesid tihedas grupis Sander Maasing, Helmet Tamkõrv, Virgo Karu ja Raido Kodanipork.

Naiste konkurentsis tuli Kõrvemaa rattamaratoni võitjaks Greete Steinburg Rakke Spordiklubist, edestades kuue sekundiga Janelle Uibokandi spordiklubist Peloton. Kolmanda koha võitis Liisi Rist Hawaii Expressi spordiklubist.

Lisaks põhidistantsile sõitis üle kolmesaja harrastaja ka 21,5 km pikkusel rajal, kus paremusjärjestust ei selgitatud. Küll said kõik lõpetajad kirja distantsi läbimise aja.

Rattamaraton tõmbas joone alla ka Kõrvemaa Neliküritusele, mis koosnes neljast rahvaspordiüritusest: suusamaraton (toimus 26. veebruaril), kevadjooks (toimus 28. aprillil), rahvatriatlon (toimus 14. juulil) ja rattamaraton. Kõrvemaa Nelikürituse võitjateks 2012. aastal tulid meestest Allar Soo ja naistest Signe Parm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles