Karjääri lõpetanud Lepmets plaanib Iirimaal kokaks hakata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lepmets.
Sergei Lepmets. Foto: Erakogu

Väravavaht Sergei Lepmets, kes murdis eelmisel nädalal Rumeenias ööklubikakluses jalaluu ja lubas pärast seda profijalgpallist loobuda, kinnitas tänases Rumeenia väljaandes ProSport, et tal on tõsi taga. Mees soovib hoopiski Eestis või Iirimaal kokaks hakata.

Koduklubi Concordia Chiajna teatas pärast vahejuhtumit ööklubis, et Lepmetsa leping lõpetatakse. «Tegin kõvasti tööd, et sellele tasemele jõuda, nüüd aga varises kõik kokku. Edaspidi pühendun perekonnale,» lausus 25-aastane väravavaht ProSportile.

Lepmets kavatseb jalgpalli asemel proovida hoopis teist ametit. «Lähiajal sõidan Iirimaale, et seal kokana tööle hakata. Võimalik, et naasen ka Eestisse, sest siis näeksin sagedamini oma poega eelmisest kooselust. Võin igal pool töötada,»sõnas ta. «Olen viimastel aastatel õppinud aina paremini süüa tegema ning mulle meeldib hoole ja armastusega toitu ette valmistada.»

Rumeeniast lendas Lepmets esmalt siiski Eestisse, et lasta siin oma jalaluumurdu opereerida. «Praegu liigun karkudel, aga pole hullu. Rumeeniasse kavatsen igatahes kindlasti tagasi tulla, siia jääb sõpru, kellega ei tahaks sidemeid katkestada. Kuid karjääri lõpetamise osas ma meelt ei muuda, vähemalt mitte lähemas tulevikus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles