Kangur ja Järveoja IRC etapil Bulgaarias peale avapäeva oma klassi kolmandad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur Bulgaaria IRC rallil
Martin Kangur Bulgaaria IRC rallil Foto: ircseries.com

Martin Kangur ja Ken Järveoja (Honda Civic Type-R) startisid eile järjekordsele IRC sarja etapile, Bulgaarias sõidetaval Sliveni rallil. Peale esimest võistluspäeva on eestlased kaheveoliste autode karikasarja kolmandal kohal ja üldarvestuses on nende koht seitsmes. Enne Bulgaaria etappi oli Martin Kanguri koht IRC 2WD Cup sarja arvestuses kolmas.

Koos reedese publikukatsega oli laupäeva õhtuks sõidetud üheksa katset. Oma klassi kiirematele, Todor Slavovile ja Dobomir Filipovile kaotatakse kolme minutiga, teisel kohal olevad Krozer Menyhert ja György Papp on pisut rohkem kui minuti kaugusel. IRC sarja üldarvestuses on Kangur ja Järveoja seitsmendal kohal.

Martin Kangur: «Meie koht on enam-vähem rahuldav, kuid katseajad mitte. Tegu on väga keerulise ralliga, kus katsete iseloom, tempo ja pinnas muutuvad pidevalt. See teeb auto seadistamise samuti keeruliseks, sest näiteks neli katset, mis sõidetakse ühe ringina, on kõik täiesti erinevad. Päev on olnud raske, kuid oleme suutnud suurematest jamadest hoiduda. Rajalegend on meil täna olnud negatiivne. Kohalik mees (Slavov) on siin ikka väga kiire, homme püüame liigseid riske mitte võtta.»

Pühapäeval IRC sarja etapp Sliveni ralli jätkub, kui sõidetakse neli kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles