Mercedese boss: Hamilton ei nõudnud esisõitja kohta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna juhi Ross Brawni sõnul ei nõudnud eelmisel nädalal klubiga lepingu sõlminud Lewis Hamilton läbirääkimistel esisõitja kohta ning seetõttu on Hamilton ja Nico Rosberg tiimis võrdses seisus.

Hamilton vahetab järgmisel hooajal tiimis välja seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri ning kuna ta siiani on McLarenis olnud oma tiimikaaslasega võrdses staatuses, tahtis ta sama ka Mercedeses.

«Lewis ei nõudnud eelisseisust, vaid tahtis võrdsust,» lausus Brawn Autospordile. «See oli väga meeldiv, et tal pole mingit soovi saada erikohtlemist, vaid ta ootab, et kõik oleksid võrdsed ja seda tahtsime ka meie. Lewis ei tõstatanudki üldse seda teemat, kui ta oleks seda teinud, poleks me ilmselt kokkuleppele jõudnud.»

Hamilton ja Rosberg on head sõbrad olnud juba ajast, mil nad koos kartidega sõitsid ning Brawn usub, et nad saavad ka ühes tiimis sõites hästi läbi. «Nad on head sõbrad ja reisivad tihti koos võistlustele, usun, et neil ei teki läbisaamisega mingeid probleeme. Olen Nicot asjade arenguga kursis hoidnud ja ta on üsna elevil, et Lewis meiega liitub,» avaldas Brawn. «Minu arvates on see positiivne. Muidugi püüavad nad teineteisest paremad olla, aga see ongi nende töö. Usun, et nad on väga hea tiim.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles