Ibrahimovic: Messi ei vääri tänavu aasta parima jalgpalluri tiitlit

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi on kolmel korral aasta parimaks jalgpalluriks valitud.
Lionel Messi on kolmel korral aasta parimaks jalgpalluriks valitud. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondislase Zlatan Ibrahimovici arvates ei vääri tema kunagine Barcelona meeskonnakaaslane Lionel Messi tänavu aasta parima jalgpalluri tiitlit.

Messi on aasta parimaks jalgpalluriks valitud kolmel korral ning Ibrahimovici arvates on nüüd aeg, et keegi teine selle tiitli saaks.

«Messil oli fantastiline hooaeg, aga ta pole väga midagi võitnud ja on nagunii selle tiitli juba kolmel korral võitnud,» lausus käimasolevast hooajast Prantsusmaal PSG ridades mängiv Ibrahimovic Eurospordile.

Eelmisel hooajal võitis Barcelona küll Hispaania karikavõistlused, kuid kaotas koduse meistritiitli Madridi Realile ning Meistrite liigas langes Barcelona poolfinaalis konkurentsist välja, jäädes alla hilisemale võitjale Chelseale.

Messi kõrval on peamiseks aasta jalgpalluri tiitlile pretendeerijaks Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo, Ibrahimovici arvates peaks aga parimaks valitama mõni Messi meeskonnakaaslane Barcelonast.

«Sõltub sellest, kas vaadata individuaalseid sooritusi või meeskonnatööd,» mõtiskles ta. «Xavi mängib väga hästi, Andres Iniestal oli suurepärane hooaeg, nad tulid mõlemad Euroopa meistriks, samas kui Messil on ainult karikavõit.»

Tänavune parim jalgpallur selgub 7. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles