Šarapova ja Azarenka jõudsid Pekingis veerandfinaali, Wozniacki kaotas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabeli kaks esimest – esireket Viktoria Azarenka ja 2. number Maria Šarapova – jõudsid Pekingis peetaval 4,1 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniiril veerandfinaali.

1. asetatud Azarenka alistas 3. ringis tund ja 32 minutit kestnud mängus 6:3, 6:3 läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud venelanna Jelena Vesnina (WTA 78.). Veerandfinaalis läheb Azarenka vastamisi šveitslanna Romina Oprandiga (WTA 69.), kes lülitas eile konkurentsist välja Ana Ivanovici (WTA 12.).

Šarapova loovutas 3. ringis vaid kaks geimi, alistades sloveenlanna Polona Hercogi (WTA 90.) kindlalt 6:0, 6:2.

Pääsu eest poolfinaali mängib Šarapova 5. asetatud sakslanna Angelique Kerberiga (WTA 6.), kes sai 6:1, 2:6,6:4 jagu endises maailma esireketist Carolina Wozniackist (WTA 11.).

Viimase veerandfinalisti selgitavad kodupubliku ees mängivad hiinlannad Na Li (WTA 8.) ja Shuai Peng (WTA 49.), võitja läheb vastamisi maailma 3. numbri Agnieszka Radwanskaga, kes oli eile 2:6, 6:1, 6:4 parem hispaanlanna Lourdes Dominguez Linost (WTA 64.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles