Manchester Unitedit võib oodata mängijate ostmise keeld

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: MailOnline
Manchester Unitedist võib saada järgmine jalgpalliklubi, kes saab uute mängijate ostmise keelu.

Rahvusvaheline Jalgpalliliit FIFA uurib Prantsusmaa klubi Le Havre süüdistusi, mille kohaselt meelitas ManU nende 16-aastase mängija Paul Pogba suurt raha pakkudes Old Traffordile, kirjutab MailOnline.

United väidab, et Pogbal polnud Prantsusmaa klubiga kehtivat lepingut, kui mängija nendega juulis lepingu sõlmis. Le Havre väidab vastupidist ja on esitanud FIFA-le kaebuse.

«See on väga tõsine juhtum. Oleme kindlad, et võidame, kuna see pole mitte meie vaid kogus spordi huvides,» seisis Le Havre avalduses. «Kulutame igal aastal 5 miljonit eurot noorte mängijate kasvatamiseks ja see on suur investeering. Meie aastane eelarve on 12 miljonit eurot.»

Teatavasti määras FIFA eile Londoni Chelsea jalgpalliklubile uute mängijate ostmise keelu kuni 2011. aastani jaanuarini. Chelsea sai karistada, kuna nad veensid noort Prantsusmaa jalgpallurit Gael Kakutat oma koduklubi Lensiga lepingut murdma.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles