Tüdruksõber jättis Murray videomängude pärast maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray ja Kim Sears tänavu kevadel.
Andy Murray ja Kim Sears tänavu kevadel. Foto: AFP / Scanpix

Briti tennisetähe Andy Murray tüdruksõber jättis ta maha, kuna Murray veetis päevas koguni seitse tundi videomänge mängides.

Paari sõprade sõnul sai 21-aastasel Kim Searsil kõrini, et 22-aastane Murray veetis rohkem aega oma Playstation 3 mängukonsooli seltsis, vahendab The Sun.

«Ta oli selle külge nagu liimitud. Lõpuks sai Kimil lihtsalt kõrini, ta tahtis sellest suhtest enamat,» rääkis üks sõpradest. Murray lemmikmängud olevat tennis ning tulistamismängud.

Paar oli koos pisut rohkem kui neli aastat. Nädal enne tänavust Wimbledoni kolisid nad Murray ostetud villasse Surrey’sse, ent läinud nädalavahetusel kolis Sears viis miljonit naelsterlingit maksnud villast välja.

Väidetavalt pööras sel suvel juhiloa teinud Murray lisaks videomängudele liiga palju tähelepanu ka oma neljarattalisele armastusele – 110 000 naelsterlingit maksnud punasele Ferrari 430-le. «Kim tundis, et ta oli viies ratas vankri all. Tegelikult oli lahkuminekuks mitmeit põhjuseid, aga põhiprobleem oli siiski tema mänguhulluses,» rääkis üks sõpradest The Sunile.

Murray treener Brad Gilbert on varem korduvalt rääkinud, et videomängud on tema jaoks nagu kinnisidee. «Ta mängib päevas seitse tundi videomänge,» tunnistas Gilbert.

«Andy ei mängi videomänge rohkem kui tavaline 22-aastane noormees,» ütles aga Murray agent eile õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles