Levadia loobus soomlaste palkamisest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Petersoo.
Indrek Petersoo. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Levadia otsustas mitte palgata testimisel käinud soomlasest väravavahti Oskari Forsmani ja ründajat Arttu Seppälät.


«Mõlemad olid korralikud mängumehed, kuid nad ei vastanud meie vajadustele,» sõnas Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo.



Samal ajal soovib Levadia veel korra mänguolukorras näha leedulasest edurivimeest Arturas Rimkevičiust, kes teeb kaasa sõpruskohtumises 10. jaanuaril FC Ekranasega. «Selle mängu põhjal otsustame, kas ta tuleb meiega kaasa ka Moskvas toimuvale Kubok Sodružestva turniirile,» selgitas Petersoo.



Moskvasse peaks praeguse seisuga tulema ka 20-aastane jaapanlane Shoma Kamata, kelle oskustest soovib Levadia saada paremat ülevaadet. Kamata tegutseb paremal äärel ning võib koha sisse võtta nii kaitses kui ka poolkaitses.



Kindlasti on Venemaal kohal äärekaitsja Taijo Teniste, keda soovib enda juurde testimisele saada Taani klubi Odense. Korra on Teniste taanlaste juures juba käinud.



«Meil on nendega kokkulepe, et Taijo mängib Moskvas meie eest ja siis läheb uuesti Taani,» rääkis Petersoo. «Esimese käiguga jäid mõlemad pooled rahule ning saime ka tema kohta positiivset tagasisidet.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles