Pareiko jäi Manchester Unitedi peatreenerile Fergusonile silma?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu supertõrjet teinud Sergei Pareiko (kollases) oli 38. minutil Marko Pantelici värava ees võimetu
Mitu supertõrjet teinud Sergei Pareiko (kollases) oli 38. minutil Marko Pantelici värava ees võimetu Foto: Raigo Pajula

Eilses Euroopa meistrivõistluste valikmängus Serbiaga suurepäraseid tõrjeid teinud Sergei Pareiko mängu hinnati sõnaga briljantne. Kas sama arvab ka Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson?

Ajaleht Manchester Evening kirjutas Eesti-Serbia kohtumise eel, et Inglismaa suurklubi Manchester Unitedi peatreener Ferguson vaatab ilmselt mängu hinge kinni hoides, kuna Tallinnas jookseb platsile tema juhendatava meeskonna keskkaitsja, äsja vigastusest paranenud Nemanja Vidic.

Kui Vidic sai oma ülesannetega enam-vähem ilusti hakkama, siis mängu tõeliseks staariks tõusis hoopis Eesti koondise puurilukk Sergei Pareiko, keda serblaste peatreener Vladimir Petrovic hindas sõnaga briljantne.

Kui Ferguson matši nägi, kas tal võis Pareiko vastu huvi tekkida - Pareiko ju tõestas, et kuulub maailma tippmeeste hulka? Teatavasti otsib ManU hooaja lõpus karjääri lõpetavale 40-aastasele Edwin van der Sarile asendusmeest. Kui mõni arvab, et tänavu 34-aastaseks saav Pareiko on tippklubi jaoks liiga vana, siis ta eksib. Van der Sar liitus ManUga sama vanalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles