Petuskeemis osalemise kahtlusega Eesti jalgpallur Kulik vallandati RoPSist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kulik (punases) eelmise aasta suvel Narva Transi eest mängides.
Aleksandr Kulik (punases) eelmise aasta suvel Narva Transi eest mängides. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome jalgpalliklubi Rovaniemi Palloseura vallandas Eestist pärit palluri Aleksandr Kuliku, keda kahtlustatakse kokkuleppemängu skeemis osalemise eest.

Endine FC Flora ja Narva Transi jalgallur alustas pühapäeval liigamängu Vaasa Palloseura vastu algkoosseisus, kuid vahetati juba 29. minutil välja.



Klubi direktor Jouko Kiistala käskis endisel Narva Transi peatreeneril Valeri Bondarenkol pallur välja vahetada. «Käskisin Bondarenkol Kuliku platsilt ära kutsuda,» kommenteeris Kiistala ajalehele Iltalehti.



Siiski ei soostunud Kiistala kommenteerima, miks ta Kuliku platsilt eemaldamist nõudis, kuid kinnitas samas, et otsustas ainuisikuliselt Eestist pärit jalgpalluri vallandada.



Nimelt oli Inglismaa kihlveokontoris Betfair tehtud tehtud selle mängu peale ebatavaliselt suuri panuseid ja peamiseks kahtlusaluseks on Kulik.



Vaid mõned kuud tagasi vallandas klubi samal põhjusel ukrainlasest väravavahi Nikolai Pavlenko.



Kulik jõudis RoPSi eest mängida 25 kohtumises.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles