Heikki Kovalainen: Malaisias pole tore soomlane olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kovalainen
Heikki Kovalainen Foto: AP / Scanpix

Soomlasest vormel-1 piloodi Heikki Kovalaineni sõnul muudab Malaisia kuum ilm võistluse tema jaoks väga suureks väljakutseks.

«Ainus tõeline raskus minu jaoks on kuumus. Olen pärit Soomest ja me näeme tihtilugu samasuguseid kraade – ainult, et sellel numbril on miinus ees,» naljatles Kovalainen.

Kovalaineni hooaja avavõistlus lõppes enne kui see jõudis õigupoolest üldse alata. McLareni piloodi etteaste Austraalia GP’l katkes kohe avaringil.

Kovalainen selgitas, et kerge ei saa olema ka tuleval nädalavahetusel Malaisias. Esiteks jääb McLaren teistest veel hoo poolest maha. Lisaks põhjustavad probleeme ka Sepangi rada ja ilmastikuolud.

«Sepangi rada on suureks väljakutseks, kuna auto seadistustes tuleb teha palju kompromisse. Rajal on palju pikki sirgeid, kuid suur hoog võib auto muuta kurvides liiga kiireks,» selgitas Kovalainen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles