TTÜ võitis neljanda mängu järjest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ võrkpallimeeskond (valges).
TTÜ võrkpallimeeskond (valges). Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti võistkondade pühapäevased võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga tulemused olid võrreldes eilsega tublisti paremad, kui võidu saavutasid kolm meeskonda.

Hooaja teise võidu teenis võõrsil mänginud Bigbank Tartu, mis viiegeimilises mängus oli tulemusega 3:2 parem Daugavpilsi Universitātest, vahendab volley.ee. Tartu parimana kogus Renee Teppan 20 punkti, Robert Täht ja Viktors Korzenevics lisasid vastavalt 16 ja 14 punkti. Tartu meeskond kogus 18 blokipunkti, Daugavpilsi sama näitaja oli 10. Tiitlikaitsja vastuvõtt oli koguni 80%, vastasel 53%.

Hooaja avamängu järel, milles tuli Tallinna Selveri paremust tunnistada, on TTÜ noppinud neli järjestikust võitu. Täna võitis TTÜ pärast avageimi kaotust 3:1 Valio Võru VK. Võitjate parimana kogus Denis Sintov 19 punkti (rünnakuprotsent 62%), Mart Tiisaar toetas meeskonda 16 punktiga. Võru poolel tegi hea mängu Andris Õunpuu, kelle arvele kanti 19 punkti.

Jelgava Biolars võitis kodusaalis peetud mängus 3:0 Rakvere Fruit Xpressi. 10 punktiga oli Rakvere parim Hendrik Kurik, Reinis Pekmanis tõi Jelgava kasuks 18 punkti.

Turniiritabeli liidrina jätkab Pärnu VK, kes kodusaalis alistas 3:1 Ozolnieki/Poliurs meeskonna. Siim Põlluäär ja Andrus Raadik tõid Pärnu edukamatena 21 ja 17 punkti. Eesti meeskond oli Ozolniekist selgelt parem blokis, kogudes 18 punkti vastae 9 vastu. Samuti oli Pärnul parem rünnakuprotsent, mis numbriliselt oli 50% Läti klubi 36% vastu.

Pärnu VK jätkab turiiritabeli tipus, olles kogunud 16 punkti. Riia Lase jääb kahe vähempeetud mängu juures maha 5 punktiga. Tartu tõusis tänase võiduga 9. kohalt kaheksandaks. Schenkeri liiga jätkub 1. novembril, kui VK Jelgava/Biolars võõrustab TTÜ-d.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles