Eesti meeskondadel on kaotusi võitudest poole rohkem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga karikaturniiri poolfinaalis võitis Rakvere Tarvas (kollases) Tartu Rocki kuue punktiga.
Balti liiga karikaturniiri poolfinaalis võitis Rakvere Tarvas (kollases) Tartu Rocki kuue punktiga. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Balti korvpalliliigas on alagrupiturniiridel peetud 37 mängu, Eesti meeskondadel on tabelis seitse võitu ja koguni 16 kaotust.

Vaid võite on seni saanud kaks Eesti meeskonda, TÜ/Rock neli võitu neljast mängust ja Kalev/Cramo ühe võidu ainsas mängitud mängus.

Ühe võidu on veel teeninud TTÜ (kolmest mängust, võit Rapla üle)  ja Rakvere Tarvas (samuti kolmest mängust, võit Baronsi meeskonna üle).

Neljal Eesti meeskonnal on tabelis vaid kaotused: Valgal kolm, Raplal kolm, Tallinna Kalevil neli ja Pärnul kaks kaotust.

Läti meeskonnad on seni saanud 11 võitu ja 8 kaotust, Leedu meeskonnad aga 17 võitu ja 10 kaotust. Kasahstani meeskonnal Barsyl on tabelis kaks võitu ja kolm kaotust.

Esmaspäeval, 29. oktoobril on Balti liigas kavas kaks mängu, B-alagrupis kohtuvad Lietkabelis ja Rock ning Juventus ja Valga. Teisipäeval on kavas juba neli mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles