Piinlik lugu: Chelsea fännid vilistasid uue peatreeneri halastamatult välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea fännidele ei meeldi Rafael Benitez.
Chelsea fännidele ei meeldi Rafael Benitez. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreeneriks asunud Rafael Benitez sai tänases esimeses liigamängus Manchester City vastu erakordselt vaenuliku vastuvõtu osaliseks, kui kodupublik ta lihtsalt välja vilistas.

Chelsea fännid pole rahul ei eelmise juhendaja Roberto di Matteo vallandamise ega ka Benitezi ametisse nimetamisega. Endine Chelsea mängija ja kevadel klubiga ihaldatud Meistrite liiga karika võitnud di Matteo on alati olnud poolehoidjate suur lemmik, Benitez juhendas aga varem Chelsea suurt konkurenti Liverpooli.

Fännid avaldasid oma arvamust nii vilekoori ja solvavate lauludega kui ka plakatitega, kust võis muuhulgas lugeda «On vaid üks di Matteo», «Armastasime ja usaldasime Robertot – Rafat ei usalda me iialgi!» ning «Me ei taha sind siia!» Vilekoor ja sõim jätkus isegi mitu minutit pärast mängu algust. 16. mänguminutil tõusis publik aga püsti ning aplodeeris di Matteo auks, kes kandis Chelseas mängides mängusärgil numbrit 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles