Himki sai Euroliiga vahegrupis teise kaotuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bo McCalebb (paremal) ja Sergei Monja.
Bo McCalebb (paremal) ja Sergei Monja. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas alistas Fenerbache Ülker F-vahegrupis 85:82 BC Himki.

Bojan Bogdanovic tõi võitjatele 26 punkti, Zoran Planinic oli 25 punktiga Himki resultatiivseim. Fenerbache jaoks oli see vahegrupi esimene võit nelja kaotuse kõrval. Himkil on kirjas kolm võitu ja kaks kaotust.

Teises selle grupi mängus sai FC Barcelona 90:79 jagu Caja Laboralist. Pete Mickeal tõi Barcelonale 23 punkti, Maciej Lampe oli 21 punkti ja 11 lauapalliga baskide parim. Barcelonal on kirjas neli võitu ja üks kaotus, Caja Laboral sai nelja võidu kõrvale täna esimese kaotuse.

Tiitlikaitsja Piraeuse Olympiakos alistas 78:77 Tel Avivi Maccabi. Vassilis Spanoulis tõi Olympiakosele 24 punkti, Devin Smith oli 17 silmaga Maccabi parim. Olympiacosel on vahegrupis kirjas kaks võitu ja kolm kaotust, Maccabi on võitnud ühe ja kaotanud neli mängu.

E-grupis lõppes Berliini Alba ja Bambergi Brose Basketsi vaheline kohtumine Alba 82:63 võiduga. Nihad Djedovic viskas võitjate kasuks 20 punkti. Bostjan Nachbar tõi kaotajatele 15 punkti. Albal on üks võit ja neli kaotust, Brosel viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles