Tammeka palkas endise FC Augsburgi mängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka.
Tartu Tammeka. Foto: Veiko Soo

Tartu Tammeka jalgpalliklubi sõlmis täna lepingu Ghana päritolu ja Saksamaal jalgpallihariduse saanud kaitsja Marvin Prempehiga.

23-aastane keskkaitsja sõlmis Tammekaga kaheaastase lepingu. Väravavaht Kaido Koppeli järel oli see Tammekale teine hooajaeelne täiendus.

Marvin Prempeh viibis Tammekas testimisel ligi kuu aega ning pikk ja jõuline keskkaitsja suutis selle ajaga Tammeka peatreenerile Uwe Erkenbrecherile hea mulje jätta.

«Me vajame teda, sest ta on tugev, stabiilne ja hea õhuvõitleja. Tal on hea ülevaade mängust, ta oskab ennast kaitseliinis hästi positsioneerida ja samuti organiseerida meie kaitset,» kirjeldas Erkenbrecher ghanalast. «Ta töötab kõvasti treeningutel, et näidata oma suhtumist, iseloomu ja motivatsiooni, et algaval hooajal head tööd teha ja meid liigatabelis heale positsioonile aidata.»

Viimati mängis Ghana juurtega kaitsja Saksamaal SC Poppenbüttelis ja enne seda Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburgi U-23 meeskonnas. Noorteklassides on Prempeh esindanud ka Hamburger SV-d ja FC St. Paulit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles