Saksa klubi viskas vangiks ja koopainimeseks kehastunud mängijad peolt välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Wiese.
Tim Wiese. Foto: SCANPIX

Saksamaa kõrgliigaklubi Hoffenheim oli sunnitud trahvima kahte mängijat, kes käitusid klubi korraldatud peol ebaviisakalt ja visati sealt välja.

Väravavaht Tim Wiese ja poolkaitsja Tobias Weis saadeti karnevalipeol ukse taha pärast intsidenti meeste tualettruumis. Politsei pressiesindaja Harald Schumacher teatas, et peole vangirõivastes saabunud Wiese ja koopainimeseks kehastunud Weis «käitusid ebaviisakalt. Tõenäoliselt oli süüdi ka tarbitud alkohol. Kaebust nende vastu aga ei esitatud.»

Weis selgitas, et tegu oli lihtsalt arusaamatusega. «Kuna naiste WC oli hõivatud, juhatasin oma sõbratari Derya meeste omasse. Selle peale sekkusid aga turvamehed ja läkski jamaks.» Wiese esines seevastu vabandusega: «Mina ja Tobias tegime vea. Soovime meeskonnakaaslastelt andeks paluda.»

Hoffenheimi peamänedžer Andreas Müller lausus: «Üldjuhul mõistame, et mängijatel on õigus eraelule ja nad väärivad töökohustuste kõrval ka puhkehetki. Kuid Weis ja Wiese läksid kahtlemata liiale. See ei saa tagajärgedeta lõppeda. Vajame enne liigamängu Stuttgarti vastu rahu ja keskendumist.»

Klubi ei avalikustanud, kui suur trahv mängumehi ees ootab. Hoffenheim asub hetkel Bundesligas 16. kohal ehk praeguse seisuga tuleks neil hooaja lõpus pidada kõrgliigasse püsimajäämise nimel üleminekumänge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles