Tartu alistas Pärnu ja kindlustas kuuenda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu (rohelistes särkides) ja Tallinna Selveri (punastes särkides) mäng.
Tartu (rohelistes särkides) ja Tallinna Selveri (punastes särkides) mäng. Foto: Margus Ansu / Postimees

Võrkpalli Eesti-Läti Ühisliigas peeti pühapäeval põhiturniiri viimased mängud, mis panid paika lõpliku paremusjärjestuse ning ühtlasi veerandfinaalide koosseisud.

Tartu alistas kodusaalis 3:1 Eesti karikavõitja ja põhiturniiri parim Pärnu Võrkpalliklubi. Senised kolm käimasoleva hooaja omavahelist kohtumist olid lõppenud Pärnu 3:0 paremusega. Tartu särgis tegi hooaja parima mängu Eivo Žuravljov, kelle arvele kogunes 29 punkti.

Valio Võru Võrkpalliklubi ei suutnud seni saavutatud kahele võidule lisa teenida, kui võõrsil kaotati tasavägise mängu järel 2:1 eduseisust 2:3 Jelgava/Biolarsile. Andris Õunpuu tõi üleplatsimängijana 25 punkti (efektiivsus +14).

TTÜ lõpetas põhiturniiri neljanda järjestikuse võiduga, mis saavutati kodusaalis numbritega 3:0 Rakvere Fruit Xpressi vastu. Mart Tiisaar ja Denis Sintov tõid ülikoolimeeskonnale vastavalt 16 ja 12 punkti.

TTÜ kindlustas tänase võiduga turniiritabeli kolmanda- ja Tartu kuuenda koha. Nimetatud võistkonnad lähevad vastamisi ka veerandfinaalis. Teistes paarides kohtuvad Pärnu ja Ozolnieki/Poliurs, Selver ja Daugavpilsi Universitate ning Riia Lase ja Jelgava Biolars. Veerandfinaalid toimuvad järgmisel- ja finaalturniir ülejärgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles