Maradona ja Pelé: olime paremad mängijad kui Messi ja Neymar

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallilegend Diego Maradona võttis sõna kaasmaalase Lionel Messi aadressil, kinnitades, et noormehel jääb tema kunagise tasemeni jõudmisest veel pisut puudu.

Messi on küll võitnud neli aastat järjest maailma parima jalgpalluri tiitli, kuid kodumaa koondise 1986. aastal MM-tiitlini viinud Maradona leiab, et täielikuks eduks peaks Messi koondisega sama tegema. «Ma loodan, et ta suudab Argentina MM-tiitlini aidata, aga see pole kerge, sest kõik teavad temast juba kõike. Viimases mängus ehitas AC Milan tema ümber puuri ja oligi kõik. Ta on väga tore poiss, aga arvan sellegipoolest, et mina olen parem,» sõnas Maradona.

Vaid paar päeva tagasi võttis samal moel sõna Brasiilia kunagine täht Pelé, kritiseerides veelgi teravamalt 21-aastast kaasmaalast Neymari. «Rahvuskoondise eest pole ta midagi erilist näidanud. Ta peab muutma oma mängustiili. Ja oma soengut. Iga kord, kui Brasiilia mängib mujal, kui kodumaa pinnal, on Neymar kehvavõitu. Kõik arvavad, et ta tuleb ja lahendab kõik koondise probleemid, aga Neymar pole valmis sellist vastutust enda peale võtma. Ta ei saa sellega hakkama,» põrutas Pelé.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles