Video: Atletico Madrid nurjas võimaluse Madridi Realist mööda tõusta

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao
Radamel Falcao Foto: SCANPIX

Kuna Madridi Real laupäeval libastus, oli nende kodulinnarivaalil Atletico Madridil hea võimalus neist tabelist mööda tõusta, kuid tugev Valencia osutus liiga kõvaks pähkliks.

Sel hooajal hea kaitsetööga silma paistnud Atletico lasi eile juba 5. minutil liiga vabalt karistusalas löögile brasiillase Jonase, kes Valencia juhtima viis. Kaotusseis ei kestnud kaua, sest juba järgmisel minutil jäeti teise värava all vabaks Radamel Falcao ning mees lõi efektse löögiga palli Valencia võrku. Paraku ei suutnud kumbki meeskond rohkem väravaid lüüa ja nii lõppes kohtumine viigiliselt.

29.vooru järel on Hispaania liiga liider FC Barcelona 75 punktiga. Madridi Real on vähem kogutud 13 ning Atletico Madrid 14 silma.

Kui võitja osas peaks kõik selge olema, siis neljandale ehk viimasele Meistrite liigasse viivale kohale käib kõva võitlus. Hetkel asub seal Real Sociedad, kellel on koos 48 punkti, kuid Malagal ja Valencial on koos vastavalt 47 ja 46 silma.

Teised eilsed tulemused:

Valladolid – Osasuna 1:3

Mallorca – Deportivo La Coruna 2:3

Esmanyol – Real Sociedad 2:2

Kogu tabelit vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles