Ventspils purustas Balti liiga esimeses esikohamängus Vene koduklubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu.
Siim-Sander Vene kohtumises Kalev/Cramo vastu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Korvpalli Balti liiga esikohale peetud avamängus pidi Eesti koondislase Siim-Sander Vene koduklubi Prienai tunnistama Ventspilsi ülikindlat 91:69 paremust.

Ventspilsi võidu võti oli eeskätt uskumatu visketabavus, sest 19 kolmepunktiviskest läbisid rõnga koguni 14! Väga hea oli ka lätlaste kahepunktivisete protsent - 59,4. Ventspilsi parimana kogus kõik viis kolmest tabanud Folarin Campbell 23 punkti, võttes lisaks 8 lauapalli ja andes viis korvisöötu. Donald Sims lisas 15 ning Akselis Vairogs ja Arturs Berzins kumbki 12 punkti.

Kodusaalis mänginud Prienai parimana tõi Gediminas Orelik 15 punkti, Arturas Milaknis lisas 13 punkti. Vene sai mänguaega ligi 30 minutit ning viskas selle ajaga 8 punkti, võttis kaks lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu. Veel jäi tema arvele kolm vaheltlõiget, neli pallikaotust ja kolm viga.

Võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes, teine kohtumine peetakse laupäeval Ventspilsi kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles