Martina Hingis enam tipptennisesse naasta ei kavatse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis
Martina Hingis Foto: AP / Scanpix

Endine naiste tennise maailma esireket Martina Hingis rääkis täna Šveitsi ajalehes Tages-Anzeiger avaldatud intervjuus, et tõenäoliselt ta pärast võistluskeeldu enam väljakutele ei naase.

Hingisele määrati 2007. aastal kokaiini tarvitamise eest kaheaastane võistluskeeld.

«Paljud on minult küsinud, millal ma jälle mängima hakkan,» avaldas Hingis. «Aga uuesti tippu jõudmine oleks äärmiselt raske. Ma ei usu, et minus on piisavalt tahet ja tugevust, et see teekond uuesti läbi käia.»

29-aastaselt Hingiselt võeti 2007. aasta Wimbledoni ajal dopinguproov, millest leiti kokaiini jälgi. Pärast seda teatas Hingis, et loobub tipptennisest.

Kuigi Hingis pole siiani narkootikumide tarvitamist tunnistanud, määrati talle kaheaastane võistluskeeld, mis lõppeb tänavu oktoobris.

Juba 1994. aastal profikarjääri alustanud Hingis võitis 43 turniiri, nende seas ka viis suure slämmi turniiri.

Algselt lõpetas Hingis vigastuste tõttu karjääri 2002. aastal, ent naasis 2006.aastal võistluskarussellile. Nüüd tal aga tagasituleku plaane enam pole.

Hingise sõnul on ta oma praeguse eluga rahul ega taha enam seda stressi, mis turniirilt turniirile sõitmine temas tekitas. «Küll aga oleksin nõus näidismängudel osalema,» sõnas Hingis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles