Tuline Itaalia jalgpallimatš lõppes üheksa arreteerimisega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid eilsel Rooma meeskondade vahelisel jalgpallimatšil.
Fännid eilsel Rooma meeskondade vahelisel jalgpallimatšil. Foto: SCANPIX

Kahe Rooma jalgpalliklubi vahel peetud põnevuslahingu järel pidi Itaalia politsei tegelema äärmuslike fännidega, kes loopisid oma meeskonda munadega ning ründasid ajakirjanikke.

Coppa Italia matšis alistas Rooma Lazio 1:0 AS Roma ning pääses sellega järgmiseks hooajaks Euroopa liigasse. Mängu tulemus ei rahuldanud aga AS Roma fänne, kes siirdusid pärast kohtumist oma klubi treeningbaasi ja loopisid meeskonda vedanud bussi munade ning kividega. Staadioni ümbruses oli politseil samuti palju tegemist, sest rünnakute ohvriks langesid nii ajakirjanikud kui ka autod ja baarid. Juba enne mängu konfiskeerisid korrakaitsjad pealtvaatajatelt ohtralt tokkide külge teibitud kööginugasid, kirveid ja jäänugasid.

Kahe Rooma klubi omavaheline viimane kohtumine aprillis lõppes samuti vägivaldselt, kui omavahelises kakluses said pussitada kaks fänni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles