Inglismaa koondise poolkaitsja: tahame meeleheitlikult MMile pääseda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maracana staadion.
Maracana staadion. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise poolkaitsja James Milner kinnitas pärast legendaarsel Rio de Janeiro Maracana staadionil tehtud 2:2 viiki sõprusmängus Brasiilia vastu, et ta lihtsalt ei saa 2014. aastal toimuvatelt maailmameistrivõistlustelt puududa.

«See, mis Rios toimus, annab meile palju juurde. Oleme meeleheitel, sest peame pääsema MMile,» märkis klubijalgpalli Manchester City's palliv Milner. «Inimesel ei teki elus palju võimalusi mängimaks MMil Brasiilias ja need mõned päevad, mis seal veetisme, nägime selle riigi armastust jalgpalli vastu. Igal tänavanurgal kõksitakse peaga tennispalli, iga päev mängitakse rannajalgpalli. Igal nurgal tunned armastust mängu vastu – järgmisel aastal tuleb fantastiline MM-turniir.»

«Kui sa ei taha MMil mängida pärast viimastel päevadel nähtut, ei mängigi sa seal kunagi,» lisas Milner.

Inglismaa koondis hoiab MM-valikgrupis Montenegro järel teist kohta. Järgmine mäng peetakse Wembleyl Moldovaga, seejärel sõidetakse külla Ukrainale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles