Rekordilisteks ostudeks valmistuv Arsenal sihib Reali ja Dortmundi tähtmängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond on viimastel aastatel olnud klubiks, kust tippmängijad pigem lahkuvad ja uusi kõlavaid täiendusi ei ole eriti tehtud. Nüüd soovib klubi peatreener Arsene Wenger teha aga mitu suurt ostu korraga.

Esmalt on Arsenal sihikule võtnud Madridi Reali ründaja Gonzalo Higuaini. Teatavasti on Real valmis ründajast loobuma ja mehe hinnaks on 24 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

Lisaks soovib Wenger klubis näha ka Dortmundi Borussia poolkaitsjat Ilkay Gündogani ja ka tema eest tuleks lauale laduda 24 miljonit eurot. Arsenali kolmandaks sihtmärgiks on Leverkuseni Bayeri poolkaitsja Lars Bender. Noore Saksamaa koondise poolkaitsja hinnaks on arvatavasti 20 miljonit eurot.  

Kui Arsenal peaks teoks tegema nimetatud kolmest tehingust kasvõi ühe, siis oleks tegemist klubi ajaloo suurima ostuga. Seniseks rekordiks on 18 miljonit eurot, mis maksti Venemaa koondislase Andrei Aršavini eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles