Aasta parimaks kuulsaks isaks valiti olümpiavõitja Mo Farah

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Mohamed Farah celebrates with his daughter Rihanna after winning the men's 10,000m final at the athletics event of the London 2012 Olympic Games on August 4, 2012 in London.  AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG
Britain's Mohamed Farah celebrates with his daughter Rihanna after winning the men's 10,000m final at the athletics event of the London 2012 Olympic Games on August 4, 2012 in London. AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG Foto: ERIC FEFERBERG/AFP

Inglismaa kuulsuste seas jagati välja aasta parima isa tiitel, mille sai sel aastal endale kergejõustikustaar Mo Farah.

«Vau! Väga tore on seda auhinda saada. Mu senised saavutused on peamiselt olnud seotud spordiga, aga kuna perekond on mulle väga tähtis, siis on suurepärane saada tunnustust selle eest, et oled hea isa,» rääkis Farah. «Kõige parem asi on veel see, et auhind anti välja avaliku hääletuse järgi, seega suur-suur aitäh kõigile, kes hääletasid!»

Farahi järel jäi teisele kohale laulja Gary Barlow, kolmas oli samuti lauljana elatist teeniv Peter Andre ning neljandat kohta jäid jagamata paraolümpialane David Weir ja David Beckham.

Farahil on seitsmeaastane kasutütar Rihanna ning kümnekuused kaksikud Aisha ja Amani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles