Superuudis Itaaliale: mängujuht Pirlo jookseb homme Hispaania vastu platsile

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo.
Andrea Pirlo. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise fännidel on Konföderatsioonide karikaturniiri poolfinaali eel põhjust rõõmustamiseks, kuna viimaste uudiste kohaselt on mängujuht Andrea Pirlo naasmas vigastuspausilt.

Viimases alagrupimängus Brasiilia vastu oli itaallastel Pirlo puudumise tõttu suuri probleeme keskväljal palli hoidmisega, kuid Hispaania vastu peaksid sinisärgid olema hoopis teisest puust.

Pirlot on juba aastaid peetud Itaalia jalgpallikoondise olulisimaks lüliks. 2006. aastal tuldi Pirloga keskväljal maailmameistriks, 2008. aastal langeti EMil hilisema jalgpallimaailma valitseja Hispaania vastu veerandfinaalis alles penaltitega. 2010. aasta MMil oli Pirlo vigastatud ja itaallased ei pääsenud alagrupist edasi. Mullu peetud EMil jõuti Pirloga finaali.

Kindlasti jätavad itaallaste poolelt aga homse poolfinaali vahele tipuründaja Mario Balotelli ja paremkaitsja Ignazio Abate. Esimest asendab ilmselt Alberto Gilardino, Abatet Christian Maggio.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles