Talts, Sokk ja Arbet liituvad Tartu Rockiga?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk
Tanel Sokk Foto: Liis Treimann

Ajakirja Basketball Facebooki lehekülg kirjutab, et Tanel Sokk, Janar Talts ja Gregor Arbet on liitumas Tartu Rocki korvpallimeeskonnaga.

«Kas tõesti nii? Väidetavalt Tanel Sokk, Janar Talts ja Gregor Arbet on suundumas Tartusse...» seisab Basketballi Facebooki lehel.

Sokk mängis eelmisel hooajal Kalev/Cramos, kus alustas hooaega ka Arbet, kes poole hooaja pealt läks Kreekasse. Talts pallis mäletatavasti Itaalia meistriliigas Varese Cimberio meeskonnas.

Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul kinnitas täna, et meeskond pikendas veel üheks aastaks lepingut leegionäri Tyshawn Abbottiga. Lisaks Abbottile jätkavad Kalevis eelmise aasta leegionäridest ka Bamba Fall ning Frank Elegar. Sibula sõnul ollakse lähedal lepingu jätkamisega ka lätlasest tagamängija Armands Škelega, kes on Kalevis pallinud juba 2010. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles