Noorte neljapaat jõudis U23 MMil poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U23 neljapaat eilsel võistluspäeval.
Eesti U23 neljapaat eilsel võistluspäeval. Foto: Priit Purge

Austrias toimuval U23 sõudmise maailmameistrivõistlustel jõudis Eesti noorte neljapaat tänasest vahesõidust poolfinaali.

Eilses eelsõidus said Joosep Laos, Jüri-Mikk Udam, Sten-Erik Anderson ning Geir Suursild viienda koha ning pidid poolfinaalipääset jahtima tänases vahesõidus. Treener Matti Killing tegi uue sõidu eel taktikalise vahetuse ja pani Suursilla asemel eessõudjaks Laose ning Eesti pääseski homsesse poolfinaali. Oma vahesõidus kaotasid eestlased vaid Ukrainale (6.01,23), Eesti lõpuaeg oli 6.01,53. Ka kolmandana finišeerinud Itaalia jõudis ajaga 6.03,59 poolfinaali, mis sõidetakse laupäeval. Kuus finalisti selgitatakse laupäeval Eesti aja järgi kell 11.24 ja 11.31 startivates poolfinaalides.

Üksikaeru kahepaat Martin Laius-Karl Koppel piirdus tänases vahesõidus viienda ehk viimase kohaga, eestlaste ajaks oli 7.17,59. Selline tulemus lubab Laiuse-Koppeli osalema laupäeval kell 13.09 startivasse C-finaali, kus jagatakse kohad 13-18.

Samuti oli täna võistlustules kergekaalu ühepaadisõudja Mihkel Pari, kes sai eelsõidust otse veerandfinaali. Tänases sõidus, mis selekteeris 12 poolfinalisti, oli noormees tulemusega 7.46,20 viimane ehk kuues ning osales C- ja D-finaali vahesõidus, kus pidi taas leppima viimase ehk 6. kohaga (7.29,77). Seega jätkab Pari võistlemist D-finaalis kohtadele 19.-24.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles