Barrichello süüdistab ebaedus täielikult Brawn GP tiimi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello (paremal) ja Jenson Button.
Rubens Barrichello (paremal) ja Jenson Button. Foto: Reuters / Scanpix
Saksamaa vormel-1 etapi kuuendana lõpetanud Rubens Barrichello süüdistab kehvas tulemuses Brawn GP meeskonda ning brasiillase sõnul näidati Nürburgringil, kuidas on lihtne kindlast võidust kaotus teha.

 

Barrichello asus juba esimese kurvi järel võistlust juhtima, kuid langes sõidu käigus Jenson Buttoni järel kuuendale kohale, kuna kasutati ainsatena esimeste seas kolme boksipeatuse taktikat, vahendab Sponest.

«Ma pole tänase päevaga üldse rahul,» ütles brasiillane. «See oli väga hea näide, kuidas võistlusel kaotada. Tegin kõik, mida vaja. Pidin esikohal esimesse kurvi sisenema ja tegin seda. Siis põhimõtteliselt kaotasin sõidu nende (Brawn GP) pärast. Kui sedasi jätkame, siis kaotame mõlemad meistritiitlid ja see oleks kohutav.»

Kuigi kolme peatuse taktika osutus Nürburgringil täiesti valeks, oleks Barrichello suutnud tõenäoliselt neljandal kohal finišeerida, kui poleks teise peatuse ajal tekkinud probleemi kütusetankeriga.

«Ausalt öeldes sooviksin praegu lihtsalt lennukisse hüpata ja koju lennata. Ma ei taha ühegi tiimiliikmega rääkida. Olen lihtsalt ülimalt pettunud.»

Saksamaa etapi järel langes Barrichello punktitabelis mõlema Red Bulli piloodi järel neljandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles