Peetre jäi Berliini MMil lõppvõistluselt kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peetre Berliini MMil kuuli tõukamas.
Taavi Peetre Berliini MMil kuuli tõukamas. Foto: Liis Treimann

Tänavu 20.26 tõuganud Taavi Peetre tõukas Berliini maailmameistrivõistlustel 19.91 ja lõppvõistlusele ei pääsenud. 12 parema hulka pääsemiseks tulnuks tõugata vähemalt 20.10.

«15. koht on korralik, minu tiitlivõistluste parim tulemus. Kohaga võin rahul olla, selles mõttes ei pea täna pettumust tundma,» avaldas Peetre pärast võistlust. «Aga samas päris rahul ei saa ka olla – mis siin ikka rahul olla. Tõukekindlus pole veel väga hea. Samas pole ma sel suvel end võistluste ajal nii hästi tundnudki.»

Terve suve põlvevaluga võidelnud Peetre sõnul andis põlv ka viimasel katsel natuke tunda. Esimeses kahes voorus see tema võistlust ei seganud.

«Loomulikult on hea tunne kohe esimese katsega lõppvõistlusele pääseda, aga see on kõigest eelvõistlus ja nüüd ma tahan finaalile keskenduda. Tunnen, et olen elu parimas vormis,» avaldas avavoorus 21.19 tõuganud poolakast Pekingi olümpiavõitja Tomasz Majewski. 

Tulemus 19.91 andis Peetrele 15. koha.

Võistluse käik:

Kolmandal katsel sai Peetre kirja 19.69.

Teises voorus tõukas Peetre 19.79.

Avavooru järel mahtus Peetre viimasena 12 parema hulka.

Esimesel katsel tõukas Peetre korraliku 19.91, mis võib edasipääsu 12 parima hulka tagada.

Eellugu:

Berliini MMi kvalifikatsiooninorm on 20.30.

Peetre tänavuse hooaja tippmark on 20.26 ja mehe isiklik rekord on 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles