Nõmme Kalju ja kuulus Amsterdami Ajax alustavad koostööd

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõmme Kalju

Eesti valitsev jalgpallimeister Nõmme Kalju alustab koostööd Hollandi edukaima klubi Amsterdami Ajaxiga, kellega sõlmitakse noortetöö leping.

Pühapäeval kell 11.00 – 12.30 toimub Kalju Mängude Majas (Rannamõisa tee 3) Amsterdami Ajaxi esindajate Patrick Ladru ja Sander de Goede poolt läbiviidav presentatsioon, millele järgneb Kalju ja Ajaxi esindajatega ühine pressikonverents, kus räägitakse lähemalt koostöö sisust ning avalikustatakse koostöö tagamaid. Esitlusele on oodatud on kõik täiskasvanud jalgpallihuvilised, Nõmme Kalju lapsevanemad ja treenerid.

Amsterdami Ajax on Hollandi 32-kordne meister ning klubi on väga tuntud just oma noorteakadeemia poolest: Hollandi koondise võtmemängijad Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart ning Maarten Stekelenburg on kõigest mõned kuulsamad näited.

Kell 16.30 ootab Nõmme Kalju kõiki 5–7 aasta vanuses Tallinna poisse avatud talenditreeningule, kus Amsterdami Ajaxi ja Nõmme Kalju treenerid hindavad uute jalgpallipoiste võimeid. Kohapeal on võimalik liituda uute Nõmme Kalju treeningrühmadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles