Kerde rabab juba kahes kohas - Audenteses ja Kalevis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: Toomas Huik

Veel eelmise nädalani Eesti korvpalikoondise peatreenerina töötanud Üllar Kerde tegeleb juba uute väljakutsetega – hinnatud treener rabab koguni kahel rindel.

Põhikohaga alustas Kerde tööd Audentese spordikooli noortetreenerina, ent juba nädalapäevad on ta viinud läbi ka Eesti meistriliigasse kuuluva Tallinna Kalevi treeninguid. Samas ei tüki veel möödunud hooaja alguses Tartu Rocki peatreenerina tegutsenud mees taas peatreeneri toolile.

«See jääb ikka Kalle Klandorfile, mina ja Margus Metstak aitame kõrvalt,» lausus Kerde Postimehele.

Aastaid meeskonda vedanud Klandorfi sõnul ei tähenda Kerde liitumine meeskonna tulevikus kohe kannapööret – ilmselt jätkatakse endiselt poolprofessionaalsel tasemel. «Varasemate aastatega võrreldavaid stipendiume pole meil võimalik maksta. Mingid toetused muidugi jäävad, aga mehed hakkavad hommikuti töötama või õppima ning õhtuti harjutama,» selgitas Klandorf.

Möödunud hooaja koosseisust jätkavad Kalevis Priit Ilver, Andre Pärn, Indrek Reinbok ning Veljo Vares, tuntumatest mängijatest on liitunud veel Raido Roos ja Raido Ringmets. Kaks mängijat palgatakse Ameerikast, ent nemad saabuvad alles septembris ning on meeskonna ainsad profid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles