Kettaheite maailmamängudel võtab mõõtu Berliini MMi esinelik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter. Pilt on illustratiivne.
Gerd Kanter. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

16. septembril võisteldakse kettaheites esimest korda Eesti suurimal jalgpalliväljakul A. Le Coq Arenal. Kettaheite Maailmamängudel võistlevad maailma parima kettaheitevõistkonna tiitlile kaheksa kaheliikmelist meeskonda, nende hulgas ka Berliini MMi võitjad.

Tallinnas on 16. septembril Eesti meeskonna (Gerd Kanter, Aleksander Tammert) konkurentidena kohal Saksamaa (Robert Harting, Markus Münch), Poola (Piotr Malachowski, Olgierd Stanski), Venemaa (Bogdan Pištšalnikov, Stanislav Aleksejev), Soome (Franz Kruger, Mika Lokkanen), Maailma tiim (Omar El-Ghazaly – Egiptus, Benn Harradine – Austraalia), Euroopa tiim (Virgilijus Alekna – Leedu, Zoltan Kövago – Ungari) ja Eesti juuniorid (Meigo Tammsaar – Priidu Niit).

Iga võistleja sooritab neli võistluskatset, millest parim läheb nii Maailmamängude võistkondlikku kui individuaalarvestusse.

Lisaks kettaheitevõistlusele peetakse sel aastal sajandat sünnipäeva tähistavate Eesti kergejõustiku ja Eesti jalgpalli võistkondade vahel maha sümboolne duell nii jalgpallimurul kui heitesektoris. Meeleolu hoiab õhtu jooksul ülal Smilers ning õhtu lõpeb ilutulestikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles