Heikki Kovalainenil on kuulujuttudest kõrini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kovalainen.
Heikki Kovalainen. Foto: SCANPIX.

Vormel-1 piloot Heikki Kovalainen tunnistas, et tal on sarja kuulujutuveskist kõrini. Pidevalt küsitakse temalt, kes teda järgmisel hooajal McLarenis asendab, kuigi hooaeg pole veel kaugeltki läbi ning soomlasel on seetõttu kõrvalistest juttudest villand.

Iga päevaga arutletakse kuluaarides järjest enam teemadel, kes on Ferrari järgmise hooaja piloodid ning pidevalt tuleb jutuks ka McLareni teise piloodi saatus, vahendab iltasanomat.fi.

Soomlase leping lõpeb selle hooajaga ja väidetavalt on Kovalaineni koht meeskonnas on ohus. Võimalik, et lepingut pikendatakse, kuid arvatakse, et McLaren üritab palgata Nico Rosbergi.

«Suurema osa ajast vastan taolistele küsimustele. Näiteks mitte keegi ei küsi, kuidas reedene treening läks. Kõik küsivad minult, kes mind asendama tuleb. Tõepoolest, see on veidi häiriv,» tõdes Kovalainen, kes on sel hooajal kogunud 17 punkti. «Võin vaid öelda, et olen hästi arenenud ja olen heas vormis. Olen paremas vormis kui eelmisel aastal. Kahju, et pean terve nädalavahetuse taolistele küsimustele vastama.»

«Samas see on normaalne, see kuulub vormel-1 sarja juurde. See ei mõjuta võistlustulemusi. Pean vaid jätkama enda asjadega, parandama tulemusi ja vaatama, mida tulevik toob,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles