Renault süüdistab Piquet'd väljapressimises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Piquet.
Nelson Piquet. Foto: Reuters / Scanpix.

Renault vormel-1 meeskond süüdistab oma endist pilooti Nelson Piquet’ kavatsetud väljapressimises ning algatasid brasiillase vastu Prantsusmaal kriminaalasja.

«Renault vormel-1 tiim ja seda juhtiv direktor Flavio Briatore isiklikult soovivad teada anda, et algatasid Nelson Piquet Juniori ja Nelson Piquet Seniori vastu kriminaalmenetluse,» seisis Renault’ ametlikus teadaanes.

Lisaks tõi Renault esile valesüüdistused ja sellega seonduvad väljapressimiskatsed, et Piquet saaks sarjas 2009 aasta lõpuni sõita.

Piquet vastas süüdistustele, et rääkis tõtt ja ei lase end Renault’l teist korda lollitada.

«Arvestades käesolevat Rahvusvahelise Autoliidu FIA uurimist, kinnitan, et olen teinud täielikku ja ausat koostööd,» teatas Piquet oakorda. «Kuna räägin tõtt, pole mul midagi karta, kas siis Renault’lt või härra Briatorelt isiklikult ning kuigi olen nende mõjuvõimust ja võimalustest uurijate mõjutamiseks teadlik, ei lase ma ennast uuesti lollitada, tegemaks otsust, mida kahetsen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles