Ainus Eesti võrkpallur, kes on kolme riigi meister

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu ründab Maaseiki Noliko hollandlasest temporündaja Joppe Paulidese bloki vastu.
Raimo Pajusalu ründab Maaseiki Noliko hollandlasest temporündaja Joppe Paulidese bloki vastu. Foto: Maaseiki Noliko

Roeselare Knacki temporündajast Raimo Pajusalust sai üleeile esimene Eesti võrkpallur, kes tulnud kolme maa meistriks. Eesti ja Austria kirkaimate autasude kõrvale lisandus Belgia oma.

Pajusalu kinnitas, et hindab Belgia kuldmedalit kõige kõrgemalt. «Ma pole ühegi varasema tiitli nimel nii palju vaeva näinud,» märkis mullu Innsbrucki Hypo Tiroli ridadesse kuulunud Pajusalu. «Noliko on tugevam kui mõnigi Meistrite liiga alagrupikaaslane ja lisaks polnud me selged favoriidid.»



Hoolimata sellest, et Knack tegi Meistrite liigas klubi ajaloo edukaima hooaja, jõudes seitsme parema sekka, peeti Pajusalu sõnul riigi meistriks tulekut tähtsamaks. «Üks asi on hästi mängida, teine aga võidetud kuldmedal,» selgitas Pärnust tuule tiibadesse saanud pallur.



Sarnaselt mulluse Austria finaalseeriaga läks tänavu ka Belgia meistri selgitamisel vaja kõiki mänge ja viimases matšis maksimumarv geime. Otsustavas viiendas kohtumises olid Knacki võidunumbrid 3:2.



«Kahe viimase hooaja lõpp on kulgenud sarnase stsenaariumi järgi,» nõustus viimati kuus punkti toonud Pajusalu. «Rahvas sai elamusi täie raha eest. Olime lähedal 3:1 võidule, kuid loovutasime neljandas geimis 9:4 edu. Viiendas geimis olime enamiku ajast punktiga taga, kuid suutsime lõpu enda kasuks pöörata.»



Mullu suvel Knackiga kaheaastase lepingu sõlminud Pajusalu jätkab seal ka tuleval hooajal. «Jäin kogetuga rahule. Põlvevigastusi arvestades võinuks minna hullemini,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles