Nelson Piquet seenior otsib pojale uut meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Piquet juunior (vasakul)ja Nelson Piquet seenior.
Nelson Piquet juunior (vasakul)ja Nelson Piquet seenior. Foto: AFP / Scanpix

Endine Renault’ piloot Nelson Piquet juuniori maine pole pärast endise tiimi kokkumänguskandaali avalikustamist vormel-1 ringkondades kuigi hea. Kuid brasiillasel pole vaja liigselt muretseda – tema maailmameistrist isa Nelson Piquet seenior korraldab pojale suure tõenäosusega koha uue meeskonnas.

Mitmed asjatundjad usuvad, et suu puhtaks rääkimine sulges Piquet’le paljud uksed, kuid noormehe päästeingel pole kaugelt võtta, kuna Piquet seenioril on tutvusi kamaluga, vahendab iltasanomat.fi.

Vanem Piquet on alati poja karjääriga lähedalt seotud olnud ning väidetavalt organiseerib endine tippsõitja juuniorile koha ühes vormel-1 sarja uues võistkonnas: USF1, Manor Grand Prix, Lotus või Campos.

«Piquet võib küll olla soovimatu isik pärast kõike juhtunut, kuid see pole veel tingimata kogu tõde. Nelsoni isal on suurepärased kontaktid ja võin ette kujutada, et nii mõnigi uus meeskond võib koostöö sooviga tema poole pöörduda,» sõnas vormel-1 sarjaga seotud isik Autosportile. Teiste sõnadega: kui poeg pääseb meeskonda, siis otsib Piquet seenior ka sponsoreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles