Algo Kärbi põlvelõikus õnnestus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallast pärit suusataja Algo Kärbi olümpiahooajaks valmistumine sai tagasilöögi, sest valu tegev põlv vajab kirurgilist sekkumist.
Tarvastu vallast pärit suusataja Algo Kärbi olümpiahooajaks valmistumine sai tagasilöögi, sest valu tegev põlv vajab kirurgilist sekkumist. Foto: Peeter Kümmel / Sakala
Suusataja Algo Kärbi põlvelõikus õnnestus – järgmisel nädalal võib ta jõusaali ülakeha treenima hakata, oktoobris loodab juba lumel harjutada ja jaanuaris vormis olla.

 Kui Kärbi põlv valu hakkas tegema, selgus, et osa põlve kõhrest on aastatega kulunud - lõhed ja augud sees, vahendab Õhtuleht.

«Lõikus õnnestus normaalselt, täna käisin ülevaatusel - komberdasin omal jalal, sest ei tahtnud põhimõtteliselt karke võtta - ja jalg paraneb plaanipäraselt,» sõnas Kärp.

Operatsiooni teinud doktor Tein soovitas Kärbil kiirustada aeglaselt, mis tähendab, et liiga vara jalale koormust anda ei tohi. Samas saavat põlv just treenimisega tugevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles