Sõnasõda: Sutil süüdistab kokkupõrkes Kovalainenit ja vastupidi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutil
Adrian Sutil Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 piloot Adrian Sutil süüdistab Heikki Kovalainenit kokkupõrkes, mis maksis mõlemale piloodile Jaapani GPl punktikoha.

Sutil üritas 14. ringil mööduda kaheksandat kohta hoidnud soomlasest, kuid autod riivasid üksteist kergelt ning Sutili auto tegi spinni, aeglustades riivamisega ka Kovalaineni autot. Nii õnnestus sarja üldliidril Jenson Buttonil mõlemast mööda sõita, vahendab autosport.com.

Alguses süüdistas Sutil kokkupõrkes just soomlast: «Pääsesin temast raja kitsamal osal mööda, kuid seejärel ta lõikas tagasi risti ette ja mina tegin spinni ning kaotasin palju aega. See oli minu võidusõidu lõpp.»

Kovalaineni arvates ei jätnud Sutil talle aga piisavalt ruumi ning soomlase hinnangul on Sutil ise kõiges süüdi.

«Adrian üritas mööduda, kuid jättis asja poolikuks, nii et suutsin tema kõrvale jääda. Kui ta üritas pöörata sisse, siis olin juba servas ja mul polnud enam ruumi teda vältida. Nii et pidin temale toetuma ja see osutus talle suuremaks probleemiks,» selgitas Kovalainen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles