Piquet kaalub NASCARisse siirdumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Renault meeskonna piloot Nelson Piquet juunior.
Endine Renault meeskonna piloot Nelson Piquet juunior. Foto: AP / Scanpix

Vormel-1 sarjas suure kokkumänguskandaali avalikustanud Nelson Piquet juunior ei leia enam vormel-1 sarjas tööd ning plaanib ühe võimalusena siirduda ühte NASCARi võidusõidusarja.

Piquet avaldas oma kodulehel, et testib tuleval esmaspäeval kaasmaalase Vitor Meiraga NASCAR Camping World Truck sarjas osaleva Red Horse Racingu ridades Toyota Tundrat.

Red Horse kinnitas uudist ja lisas, et 24-aastane Piquet plaanib hinnata oma võimalikku karjääri NACAR sarjas.

Tiimi omaniku Tom DeLoachi sõnul poleks üleminek lihtne, kuid ta usub, et Piquet ja Meira saaksid sellega hakkama.

«Seda pole lihtne teha, kuid nad on mõlemad üüratult andekad ja suudavad olla edukad ükskõik, mis sarjast nad jätkata ka tahavad,» selgtias ta.

Varem Renault meeskonnas sõitnud Piquet sattus skandaali keerisesse, kui avalikustas, et tal kästi mullusel Singapuri GPl sihilikult avarii teha.

Renault Tiimijuht Flavio Briatore sai eluaegse FIA võistlussarjade keelu ning Renault sai tingimisi kaheaastase võistluskeelu. Piquet pääses suu puhtaks rääkimise eest küll karistusest, kuid nüüd ei võta ükski meeskond teda vormel-1 sarja tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles