Viikmäe ennustab Eestile nelja punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe
Kristen Viikmäe Foto: Toomas Huik.

Viimati augustis Brasiilia vastu koondisesse kuulunud ründaja Kristen Viikmäe peab reaalseks kahest järgmisest mängust nelja punkti kogumist.

«Bosnia on väga kõrge motivatsiooniga ja heas vormis meeskond. Me ei tohi hakata kohe nendega kaasa jooksma ja peame kindlalt kaitses mängima,» iseloomustas Viikmäe tänast mängu Bosnia vastu, vahendab soccernet.ee. «Seejärel võime loota juba ise vasturünnakutele.»

Aga mida ründaja seisuks pakub? Viikmäe naerab: «Ma ei saa muud pakkuda, kui 1:1. Alo [Bärengrub] lööb nurgalöögi järel värava.»

Belgia vastu ootab Viikmäe kergemat mängu, sest Belgia pole Bosniaga võrreldavat vormi näidanud. «Peame kohe alguses neile selgeks tegema, kes on meie väljakul peremees ja nad surve alla panema,» lausub ta.

Seejärel pakub Viikmäe, et selles mängus julgeb ta ennustada 1:0 võitu Eestile. Väravalööjat Rootsis Södras palliv mängija seekord ei täpsusta.

Bosnia ja Hertsegoviinaga minnakse vastamisi juba täna õhtul kell 19:00, Belgiat võõrustatakse kolmapäeval kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles